Tannlege Angelus AS

God og trygg tannbehandling

Ring oss

74 27 22 69

Din tannhelseklinikk i Namsos

Allmenpraksis med dyktig tannhelsepersonell


Enten det er på tide med en kontroll eller du ønsker å få et vakkert, hvitt smil, kan vår tannlege og tannpleier hjelpe deg. Vi har utdannelsen og ekspertisen som trengs for å gi deg en vennlig, men profesjonell tannbehandling.

Under ser du noen av tjenestene som tilbys ved Tannlege Angelus AS, din tannklinikk i Namsos.

Allmennpraksis

Tannlege Angelus AS leverer det meste innen tannhelse. Vi har sterk fokus på forebygging og ønsker at våre pasienter skal lære mest mulig om dette, da riktig tannpleie kan være avgjørende for et sunt, vakkert smil som varer.


Hos oss kan du bestille time til kontroll, akutthjelp, implantatprotetikk og estetisk tannbehandling. 

Bleking og estetisk tannbehandling

Det finnes flere måter å bleke tenner på. Ikke alle er like gunstige eller gir ønsket resultat. Snakk med oss om tannbleking og vi vil gi deg råd og anbefalinger om hvilken bleking som passer for dine tenner. Enkelte ganger kan missfarvinger behandles med tannstensrens og airflow, et godt og kostnadsbesparende alternativ til bleking. Velkommen til vår tannhelseklinikk!

Tannpleie

God munnhygiene er avgjørende for din tannhelse. Vi anbefaler derfor alle å bestille time for kontroll og tannpleie regelmessig og tilbyr innkalling ved vårt recallsystem. Ved denne timen vil vi sjekke din tannhelse og anbefale videre behandling der det er nødvendig.


Vi vil også rense tennene dine slik at du har det beste utgangspunkt for å holde tennene dine friske og pene med din daglige tannpleie.

Hjemmeside opprettet av