Tannlege Angelus AS

God og trygg tannbehandling

Ring oss

74 27 22 69

Implantat


Av og til kan det være nødvendig å erstatte tenner der de mangler. Et tannimplantat er en kunstig tannrot. Så et godt alternativ til en ufunksjonell protese vil kunne være en implantatstøttet bro eller protese som en forbedring av livskvaliteten. Eller når enkelte tenner mangler etter ulykke eller medfødt skade vil man ved hjelp av implantat kunne forhindre å slipe i frisk tannsubstans som er nødvendig når man lager bro- implantat er i et slikt tilfelle et vevsbesparende alternativ.

Vi har ekspertise på implantater og syns det er svært hyggelig å kunne bringe fram vakre smil fra fornøyde pasienter.

De fleste kan få implantater, det anbefales at røykere reduserer eller fullstendig slutter å røyke i forbindelse med implantatbehandling.
Snakk gjerne med oss om implantater og hvilke alternativ som passer deg best.

VIKTIG INFORMASJON: Fra og med 01.01.2014 refunderer HELFO i enkelte tilfeller en del av kostnadene for en implantatstøttet protese i underkjeven på to implantat og en helprotese i overkjeven.

Tannpleier

Tannpleierne arbeider hovedsakelig på tannklinikken. Det er flest voksne og friske eldre som får tilbud om tannbehandling på de private tannklinikkene per i dag. Tannpleierne har et utstrakt ansvar for den kliniske og røntgenologiske undersøkelsen av pasientenes tenner, tannkjøtt og slimhinner, diagnostisering og oppfølging av pasientens tannhelsetilstand, fjerning av tannsten og plakk, systematisk behandling av tannkjøttsykdommer (gingivitt og periodontitt), midlertidig fyllings- og kroneterapi, fluorbehandling osv.
De kan også ha endel andre oppgaver som f.eks. bleking av tenner der dette er tilrådelig, påsetting av tannsmykker, tilpasning av bittskinner og justering av proteser m.m.
Velkommen til vår klinikk i Namsos!

Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk er svært vanlig og bør ikke stoppe deg fra å ta din tannhelse alvorlig. Vi har lang erfaring med tannlegeskrekk og gjør vårt ytterste for at du skal føle deg komfortabel og avslappet. Vi bruker kun det beste og mest moderne innen utstyr og teknologi og har bedøvelser for de som ønsker det.
Fortell oss gjerne om tannlegeskrekken når du bestiller time, så skal vi sørge for å gjøre alt vi kan for at tannlegeskrekken er borte etter ditt besøk hos oss.

Følg gjerne Niklas Angelus på Instagram for å se flotte fotografier.

Hjemmeside opprettet av